--- NATUURIJSBAAN GESLOTEN! --- Wilt u eens een proefles volgen? Dat kan altijd! Mail naar ledenadministratie@vkij.nl --- Help de vereniging met uw 'Vrienden' lidmaatschap! --- NATUURIJSBAAN GESLOTEN
Vkij
Vkij
Vkij

Trainers Inline Skaten

Al onze trainers zijn liefhebber van de schaatssport en het Inline Skaten en zijn gemotiveerd om één ieder op elk niveau de fijne kneepjes van deze sport bij te brengen.

De vereniging heeft als doel verantwoorde trainingen te kunnen geven, hierdoor zijn de hoofdtrainers in het bezit van de juiste diploma's en/of certificaten. Verder draagt men zorg voor bijscholingen en cursussen die gegeven worden intern binnen de vereniging of aangereikt worden vanuit de KNSB.

Naast de hoofdtrainers staan bij het Inline Skaten ook assistent trainers op het asfalt. Deze zeer enthousiaste assistenten komen vanuit het wedstrijdschaatsen en hebben ook ervaring vanuit het jeugdschaatsen. De assistenten geven zo nu en dan ook een les en helpen het gehele seizoen mee om individueel tips te geven aan de nieuwe Inline Skaters.

Even voorstellen aan de Trainers

Willem de Vries
Willem de Vries
Julia de Vries
Julia de Vries
Teun de Vries
Teun de Vries
Sander Bontje
Sander Bontje
Trainers Inline SkatenTrainers Inline SkatenTrainers Inline Skaten