--- NATUURIJSBAAN GESLOTEN! --- Wilt u eens een proefles volgen? Dat kan altijd! Mail naar ledenadministratie@vkij.nl --- Help de vereniging met uw 'Vrienden' lidmaatschap! --- NATUURIJSBAAN GESLOTEN
Vkij
Vkij
Vkij

Trainingen Inline Skaten

De trainingen voor het Jeugd Inline Skaten en het Inline Skaten vanaf 12 jaar worden op zaterdagochtend verzorgd op het afgesloten parkeerterrein van het Bonhoeffer College in Castricum.
Dit terrein is zeer geschikt voor de trainingen alle Jeugd Inline Skaters en is ook zeer geschikt voor technische oefeningen bij het Inline Skaten vanaf 12 jaar.
De Inline Skaters vanaf 12 jaar zullen daarnaast zo nu en dan vanaf het parkeerterrein als startpunt een korte route in het buitengebied van Castricum/ Heemskerk skaten.

Op maandagavond bestaat er ook een mogelijkheid voor de Inline Skaters om mee te doen met een training waarbij er een tocht wordt gereden. Om aan deze 'tocht' mee te kunnen doen vragen we je om jezelf te laten zien op de zaterdagochtend bij de technische oefeningen gericht op remmen, vallen en signalen geven. Wanneer deze elementen bekend en vaardig zijn bij het skaten in een groep vinden wij het ontzettend leuk dat je aanwezig bent op deze maandagavond! Deze training zal dan starten vanaf ons clubhuis en vindt plaats op de openbare weg.
Bij het skaten van de tocht werk je echt aan je skate uithoudingsvermogen.

Trainingsrooster

DagAanvangEindeTraining
Maandag19:0020:30Inline Skate Training 12 jaar en ouder (tocht groep 1)
Maandag19:0020:30Inline Skate Training 12 jaar en ouder (tocht groep 2)
Zaterdag09:0010:00Inline Skate Training 12 jaar en ouder (techniek)
Zaterdag10:0011:00Inline Skate Training tot en met 12 jaar
Zaterdag10:0011:00Inline Skate Training (Recreanten)
Trainingen Inline Skaten
Bonhoeffer College Castricum
Pieter Kieftstraat 20
1902 RA Castricum

(Entree parkeerterrein gevestigd aan achterzijde van het terrein, te bereiken via het fietspad langs de woonwijk)