Trainingen Recreatieschaatsen

De trainingen vinden plaats op ijsbaan de Meent in Alkmaar. Het vervoer richting de ijsbaan geschiet op eigen gelegenheid, waarbij de meeste schaatsers in een groepsverband poolen richting de ijsbaan.

Binnen het recreatieschaatsen kunt u kiezen uit twee verschillende soorten abonnementen. U kunt kiezen uit een abonnement waarbij u schaatst tijdens een KNSB gehuurd uur. Hier trainen alleen recreatieschaatsers vanuit de vereniging die vertegenwoordigd zijn op ijsbaan de Meent. Je betaalt het abonnement en toegang tot de ijsbaan in één bedrag.
Daarnaast kunt u kiezen uit een abonnement waarbij u schaatst tijdens de vrije uren van ijsbaan de Meent. Hierbij heeft het publiek ook vrij toegang tot de ijsbaan en kan het per week verschillend in drukte op de ijsbaan. Meerdere verenigingen geven tijdens deze vrije uren les op de ijsbaan. Voor deze trainingsuren betaal je het abonnement, met daarnaast los de toegang tot de ijsbaan. De vereniging verleend geen toegangspas tot de ijsbaan tijdens deze vrije uren.

Trainingsrooster

Dag Aanvang Einde Training
Dinsdag 14:00 16:00 IJstraining Recreatieschaatsen (tijdens vrije uren)
Dinsdag 19:00 20:00 IJstraining Recreatieschaatsen (tijdens vrije uren)